Jarenlang als Schilder in loondienst

Al sinds ik een klein kind ben vind ik het prachtig om te schilderen. Toen ik jong was hielp ik dan ook altijd met het schilderen van de muren thuis. Ik heb het dan ook niet van een vreemde, want mijn vader vind ik het ook erg leuk om te doen. Het was voor mij dan ook al vanaf kleins af aan duidelijk wat ik wou worden, namelijk schilder. Toen ik 16 was ben ik dan ook in dienst gegaan bij een schildersbedrijf Den Haag. Hier heb ik zo’n 10 jaar in loondienst gewerkt. Ik heb er erg veel geleerd, maar besloot na die 10 jaar om voor mezelf te gaan werken. Het leek me echt gaaf om met mijn eigen schildersbedrijf klussen aan te kunnen nemen. Ik heb me toen verdiept in aspecten die komen kijken bij het onderhouden van een bedrijf. Dit bleek enorm mee te vallen en na die onderzoek besloot ik dan ook om een eigen schildersbedrijf te beginnen.

Schildersbedrijf Den Haag

Mijn eigen schildersbedrijf

Ik had dus 10 jaar in loondienst gewerkt en was toe om iets voor mezelf te beginnen. Ik ben naar de Kamer van Koophandel gegaan en heb me ingeschreven. In het begin nam ik alleen maar eenmans klusjes aan, maar naarmate ik langer bestond kwam ik erachter dat ik echt personeel nodig had. Goede schilders vinden was dan ook makkelijker gezegd dan gedaan. Ik heb echt uren en uren van mijn tijd gestopt in het zoeken naar goede schilders. Gelukkig wist ik na enige tijd mijn schildersbedrijf uit te breiden met twee zeer goede schilders. In het begin was het erg wennen om zelf personeel aan te sturen, maar naarmate ik het langer deed begon ik er steeds meer aan te wennen. We hadden voornamelijk klusjes die we met z’n drieën deden en dit was eigenlijk altijd enorm gezellig. Het werk dat we leverden was ook van zeer hoge kwaliteit en dit zorgde ervoor dat de klusjes bleven binnen komen. Hierdoor moest ik mijn schildersbedrijf nogmaals uitbreiden.

 

Nieuw schilders team

Toen ik klusjes binnen bleef halen besloot ik om drie extra man in dienst te nemen. Dit zodat we twee teams hadden die we in konden zetten op de schilders-klussen. Het inwerken van een schilders-team was wel wat moeilijker, maar ook dit ging uiteindelijk erg goed. We blijven nu klussen binnenhalen en hebben het vrijwel altijd erg druk. Het opzetten van een schildersbedrijf is iets dat ik zo weer zou doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *